SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tânărul care îi oferă lui Obama 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre pentru a se căsători cu fiica sa

27 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: africanspotlight.com


Un avocat din Kenya îi oferă președintelui Statelor Unite Barack Obama 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre pentru a putea cere mâna fiicei sale, în vârstă de 16 ani.

Felix Kiprono a declarat pentru o publicație locală din Kenya că visul lui cel mare este să se căsătorească cu una dintre fiicele lui Barack Obama, Malia, și este pregătit să discute acest subiect cu președintele american, când acesta va vizita Kenya, în iulie. „A început să mă intereseze încă din 2008. Și, ca fapt divers, nu m-am întâlnit cu nicio fată până acum, din timp ce am promis că îi voi fi credincios. Am vorbit cu familia mea și ei sunt dispuși să mă ajute în caz că va fi nevoie să măresc prețul pentru a obține un răspuns afirmativ.”, a spus kenyanul.

Tânărul jurist susține că dragostea lui pentru Malia este adevărată și că nu este vorba de banii președintelui. Malia are sânge kenyan, întrucât rădăcinile lui Barack Obama se trag de acolo.

„Acum elaborez o scrisoare, în care îl rog pe Obama să o ia și pe Malia cu el, când va veni. Sper ca ambasada să-i transmită această scrisoare. O voi preda Ambasadorului Statelor Unite cu care am interacționat de câteva ori.”, a mai adăugat acesta.

„Dacă cererea mea va fi acceptată, nu voi recurge la clișeul de a deschide șampanii. În schimb, eu o voi surprinde cu mursik, un soi de lapte acru tradițional, din Kenya.Pentru a-i demonstra că este regina mea, îi voi așeza pe cap o coroană din liană, plantă considerată sacră la noi. O voi cere de soție pe o colină din Bureti, nu departe de țara tatălui meu, acolo unde se încoronează liderii și eroii”, a dezvăluit el. Iar la final a mai adăugat: „Vom duce o viață simplă. O voi învăța pe Malia cum să mulgă vacile și cum să gătească bucatele tradiționale, ca fiecare femeie de aici.”

 

Comentarii