SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Taylor Swift are probleme cu lansarea liniei sale vestimentare, în China

28 iulie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: eva.ro


Vedeta americană vrea să-și lanseze colecția de haine în China, dar o referire la masacrul din Piața Tiananmen ar putea să îi strice toate planurile.

Pentru a-și lansa pe piața chineză linia vestimentară care îi poartă numele, Taylor Swift a pus totul la punct: parteneriate cu magazinele online și produse înregistrate pentru a se proteja de contrafaceri. Însă cântăreața nu s-a gândit la dublul sens pe care l-ar putea avea numele prevăzut pentru marca sa: ,,TS 1989″.

TS, sunt inițialele artistei, iar 1989, anul nașterii sale care a dat și titlul celui mai recent album al său. Dar în China cei doi termeni alăturați au o cu totul semnificație și pot fi interpretați ca referire la masacrul din Piața Tiananmen, care a avut loc în 1989 când 3000 de manifestanți au fost uciși de forțele de ordine, care în engleză sună Tiananmen Square.

Conform mass-mediei din China, Taylor Swift și echipa ei sunt pe cale să-și revizuiască linia, pentru a nu provoca scandal, deoarece astfel ar pierde 350 de milioane de clienți.

Comentarii