SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Te-ai decis să îţi ştergi contul de Facebook? Iată cum poţi descărca tot cei ai publicat vreodată acolo – fotografii, clipuri video, mesaje

21 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unimedia.info Foto: google.com

TEHNOLOGII



După o serie de scandaluri mari în care a fost implicată cea mai mare reţea de socializare online din lume în ultimii ani, pe internet a început să devină populară mişcarea #deletefacebook. Tot mai mulţi oameni, inclusiv din Republica Moldova, iau în calcul ştergerea contului. Mulţi utilizatori nu doresc, însă, să piardă imaginile sau clipurile publicate pe Facebook.

Din fericire, toate aceste date – imagini, video-uri, postări, mesaje, informaţiile de la secţiunea „Despre” – pot fi descărcate uşor.

Iată care sunt paşii:

1. Utilizatorul merge la Settings/Setări.
2. În partea de jos a secţiunii General Account Settings/Setări generale ale contului, prima care apare pe pagină, se găseşte butonul Download a copy/Descarcă o copie.

 

3. După ce este apăsat, Facebook începe să realizeze o arhivă cu toate aceste date, iar utilizatorul este informat că va primi un e-mail când aceasta va fi finalizată.

4. Utilizatorul primeşte un e-mail cu link-ul pentru descărcarea arhivei. Timpul după care este primit e-mailul variază în funcţie de vechimea contului şi de cantitatea de informaţie din acesta.

Comentarii