SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Telefonul mobil, necesitate și lux

17 mai, 2016 Autor: Daniela Babici

DIVERSETelefoanele mobile au fost inventate pentru utilitate și în calitate de metodă de comunicare. O dată cu dezvoltarea tehnologică, dispozitivele celulare au devenit nu doar practice, dar și extrem de luxoase. Dacă înainte știam de fraza "Zi-mi ce prieteni ai și îți voi spune cine ești tu" , în prezent putem parafraza "Zi-mi ce telefon ai și voi ști câți bani ai".

Află și tu care sunt cele mai scumpe telefoane ale momentului

  • Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot costă 1 milion de dolari. Telefonul este confecționat din 180 de grame de aur pur, iar corpusul este elaborat din lemn negru african cu vârsta de 200 de ani.

 

  • Diamond Crypto Smartphone

Acest smartphone cu butoane este destinat celor cărora le plac pietrele scumpe. În corpus sunt încrustate 50 de diamante mici, dintre care 10 sunt albastre. Gadgetul luxos costă 1,3 milioane dolari.

 

  • GoldVish Le Million

GoldVish Le Million este confecționat din aur, dispozitivul fiind comercializat la prețul aproximativ de 1,4 milioane de dolari. Din momentul lansării modelului, au fost vândute doar trei exemplare.

 

  • Vertu Signature Cobra

Smartphone-urile respective denotă un adevărat lux ce îmbină în sine brutalitate şi clasicul anilor ’90. În dispozitivul dat sunt încrustate 439 de rubine şi este confecționat din metale prețioase. Prețul telefonului este de 310 mii de dolari.

 

  • Diamond Studded iPhone 6

Diamond Studded iPhone 6 în funcționalitate nu se deosebește de iPhone 6, dar prețul este diametral diferit- 2,5 milioane de dolari, motivul fiind materialele prețioase din care Diamond Studded este confecționat.

 

  • iPhone 3G Kings Button

Alt reprezentant al familiei iPhone este iPhone 3G Kings Button, dispozitiv ce costă 2,5 milioane de dolari, corpusul fiind confecționat din aur alb şi fiind dotat cu  138 de diamante organice.

 

  • Supreme Goldstriker iPhone 3G

3,2 milioane de dolari, atât costă smartphonul cu un corpus confecționat din aur galben.

 

  • Diamond Rose iPhone 4 32GB

Greu de crezut, dar acest telefon costă mai mult de 8 milioane dolari. Dispozitivele au fost confecționate în ediție strict limitată, destinată oamenilor ce se bucură de influență la nivel global.

 

  • iPhone 5 Black Diamond

Telefonul valorează 15 milioane de dolari și este confecționat în ediție foarte limitată.

 

  • Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6

Un astfel de dispozitiv valorează între 32,5 milioane şi 48,5 milioane de dolari. În corpusul telefonului este încrustat un singur diamant roz, care este foarte prețios şi mai ales rar.

 

 

 

 

Comentarii