SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tendințele costumelor de baie pentru sezonul estival

30 mai, 2016 Autor: Xenia Bugneac
baie-mic

FASHIONOdată cu deschiderea sezonului estival, începe căutarea celor mai hot costume de baie. Gusturile fiecăreia dintre noi sunt specifice, iar fiecare optează pentru ceva anume. Unele femei sunt atrase de eleganţă şi minimalism, altele sunt adeptele unui design deosebit, cu imprimeuri vii, iar altele preferă confortul şi pun funcţionalitatea pe primul loc. Azi îţi venim în ajutor cu trei modele ce se se aliniază tendințelor!

1.Costum de baie pentru înot
În ceea ce priveşte designul, alege piese care-ţi pun în valoare calităţile. De exemplu, costumele de baie întregi inspirate de moda anilor ’80-’90 cu tăieturi trendy şi îndrăzneţe pun în valoare feminitatea.
costume-de-baie-in-tendinte


2. Costum de baie în paiete glam
Sutienele triunghi sunt din nou în trend! Mai ales dacă au cupe din spumă pentru o susţinere perfectă, care conferă totodată şi senzaţia de confort. Poţi alege diverse tipuri de materiale, de la cele glamour, din paie, până la texturi  care permit uscarea rapidă. Mai nou, există tipuri de materiale special adaptate utilizării în piscină, având o rezistenţă ridicată la clor.
sutien-cu-paiete-asos-25-eur

 

3. Costum de baie cu imprimeu exotic

În ceea ce priveşte gama cromatică, în acest sezon, se evidenţiază nuanţele de roz şi verde, nuanţele de albastru care te duc cu gândul la culorile mării şi ale cerului de vară. De asemenea, sunt în vogă combinațiile de portocaliu
şi maro, şi tematici exotice cu printuri animale sau tropicale.
377

 

Comentarii