SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tenismena Adriana Sosnovschi: Tenisul pentru mine este ca un hobby precum și un job – (FOTO)

3 august, 2016 Autor: Petru Moisei

SPORTAdriana Sosnovschi este o tânără jucătoare de tenis, care a reprezentat Moldova în diverse competiții naționale și internaționale. Este remarcabil faptul că la doar 18 ani împiniți, adolescenta a reușit unele performanțe de invidiat, chiar și pentru sportivele cu ani de experiența. Solicitată de PROMOTIME adolescenta a povestit detalii despre activitățile sale zilnice, priorități și succesele obținute recent.

Povestește-ne un pic despre tine și ce activități practici acum?

La moment eu sunt concentrată doar pe tenis, mă pregatesc de turnee și mă antrenez în fiecare zi.

Cum ai debutat în lumea tenisului?

Am început sa fac tenis la 5 ani și sunt foarte bucuroasă că părinții mei au ales acest sport pentru mine! Și până acum am o plăcere deosebită de a practica acest sport.

image-31-07-16-08-22-1

Cine sunt mentorii care te-au călăuzit în drumul spre succes?

Succesele mele depind de multe ori și de oamenii care mă susțin în fiecare zi! Toată familia ține la mine și mereu mă ajută în toate! Toate succesele acestea ar fi fost imposibile fără tatăl meu care mereu îmi dă sfaturi! Îl ascult foarte mult deoarece el a realizat o carieră de fotbalist de performanță și mă mândresc cu el! Și sigur că mama mea mă ajută în fiecare zi și are grijă de tot ceea ce este necesar. 

De ce ai ales să practici tenisul și nu un alt sport?

Nu pot spune că am ales eu acest sport pentru mine, nu! Părinții mei m-au îndemnat să încerc și mie mi-a plăcut foarte mult.

Care sunt cele mai înalte realizări ale tale în domeniul pe care îl practici și cum ți-au marcat aceste succese cariera?

La moment sunt clasată în clasamentul mondial la femei (locul 1000 în lume) și la juniori (locul 100 în lume) și sper curând să evoluez în top 100 în cadrul clasamentului mondial.

Am jucat pentru Fed Cup anul acesta și am arătat un rezultat foarte bun, ajungând lejer în finala zonei. Recent am revenit în țară, după un turneu la 18 Ani ,,Summer Cup”, unde am reprezentat Moldova. Și prima dată Moldova s-a calificat în finala, noi am obținut locul 2 și în luna septembrie plecam la finala. Sunt foarte bucuroasa!

Este tenisul o ocupație sau o vocație?

Tenisul pentru mine este ca un hobby precum și un job.

image-31-07-16-08-22-9

Cât timp acorzi antrenamentelor zilnice?

Mă antrenez de 4 ori pe zi și uneori chiar nu mai am forțe. Dar trebuie să găsești pentru a simți gustul succesului.

Practicarea ,,sportului verde” îți impune anumite limite în ceea ce privește alimentația sau timpul liber?

Nu prea am timp pentru prieteni și distracții dar asta e. Pentru un rezultat bun, merita! De asemeneam am grijă ce mănânc și cum mănânc.  

Cum te vezi peste 10 ani?

Sper ca în 10 Ani să devin un exemplu pentru toți sportivii din Republica Moldova și din toată lumea. Îmi doresc foarte mult să fiu clasată în primele 10 tenismene ale lumii! Voi munci mult pentru acest vis. Mersi!

Alongside restaurants and retail stores, there will be two condominium towers, a hotel, and two office how to block adult content on android buildings

Comentarii