SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Teo Trandafir a vorbit despre cel mai mare regret al său

18 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu
teo-trandafir-2

DIVERSEEste foarte îndrăgită de multă lume pentru profesionalismul ei, dar şi pentru faptul că emană mult optimism, cum de altfel Teo este şi în viaţa de zi cu zi.

„Sunt mereu veselă pentru că oamenii care se uită la emisiunea mea au şi ei problemele lor şi atunci eu vreau să le îndepărtez. Ei când se uită la mine nu vor să fie încărcaţi de probleme“, a povestit Teo Trandafir.

Cu toate că debordează de fericire şi de optimism şi transmite doar energie pozitivă sunt momente în care Teo regretă faptul că a ales să fie în faţa camerelor de luat vederi, cu toate că îşi face treaba cu multă dăruinţă şi nu dă greş niciodată.
 „Am momente când regret că am ales acest drum. Atunci când nu pot să stau la bere cu prietenii mei, dar mai ales atunci când oamenii consideră sunt un bun public a cărei viaţă trebuie expusă. Niciodată nu m-am văzut făcând ce fac azi. Probabil că dacă nu îmi alegeam această meserie aş fi făcut Fonetică, Logopedie, Filologie/Orientalistică. Eu am terminat arabă principală, dar nu am profesat“, a mai mărturisit vedeta Kanal D.

Dacă ar fi să dea timpul înapoi, Teo spune că ar schimba multe lucruri. „În primul rând nu aş mai pierde timp şi aş învăţa mai mult. Nu aş mai sta în zone în care am zăbovit din comoditate sau frică şi aş fi mai puţin timidă. Sunt un om cu mari rezerve faţă de oameni pentru că am fost de multe ori lovită de ei şi atunci e normal să fiu aşa“, ne-a mai spus ea.

Teo prezintă de luni până vineri emisiunea „Teo Show“, de la Kanal D, alături de colegul ei, Bursucu. Atunci când nu apare la televizor Teo îşi dedică timpul fiicei sale, Maya (12 ani).

Comentarii