SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

TESLA MOTORS anunță o invenție globală revoluționară!

8 septembrie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Tesla Motors și Space X anunță că în curând vor prezenta o invenție revoluționară ce va duce la independizarea energetică a populației. Chiar dacă nu au fost prezentate date tehnice, se speculează ca ar fi vorba despre o baterie de hidrogen care, odată încărcată, poate oferi necesarul de energie electrică pentru toate utilitățile unei locuințe pentru o săptămână întreagă. Aceste baterii pot fi reîncărcate direct de către utilizator prin montarea a două plăci solare sau a unui sistem eolian.

 

Cele două mari companii au mai propus construirea de puncte de reîncarcare pentru aceste baterii în folosul populației, gratuit!

În cel mult șase luni va începe producția în serie și comercializarea acestor baterii.

c

“În SUA, procesul de independizare energetică a populației se va face mult mai rapid decât în țările europene, unde marile companii și guvernele dețin un control total asupra producerii și distribuirii energiei electrice” a menționat Elon Musk, fondatorul și proprietarul Tesla Motors.

Bateriile cu hidrogen sunt sunt deja încorporate în mașini precum Toyota Miray și Tesla Roadster, autoturisme electrice ce au reușit să parcurgă 650 de kilometri fără reîncărcare.

Comentarii