SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

The Culours, single nou despre doi îndrăgostiți

10 mai, 2015 Autor: Doina Calcea


Proiectul The Colours format din 5 băieți s-a lasat acum 4 ani pe piața din România. Iar noul single-ul "Two Of Us" a fost co-produs de Deepside Deejays. Piesa "Two Of Us" este despre căutarea dintre doi îndrăgostiți, despre jocul existent în orice relație care este la început și acea energie debordantă a libertății.

„Piesa a fost creată în studiourile Furnicutze media, orchestrată și finalizată la Metropolitan Records împreună cu Deepside Deejays. Tematica piesei este foarte simplă, și conține o experiență pe care fiecare dintre noi a trăit-o la un moment dat, astfel având o conotație importantă pentru fiecare membru al trupei. Acum suntem în discuții pentru realizarea videoclipului. Ne dorim foarte mult să se întâmple și suntem siguri că o să iasă foarte bine. Urmează să lansăm o variantă acustică cu un video al piesei „Two Of Us”, după care urmează lansarea remixului ceva fi produs de Deepside Deejays.” au menționat băieții din The Colours, pentru Promotime.md

Cinci băieți talentați care aduc ceva nou în sound și energie degajată, cântând doar live sunt Laurențiu Niculescu la voce și producătorul muzical al Antenei 1, Andrei Manea la chitară, Sebastian Badiu la clape, Radu Dumitriu la chitară bass și Florin Vasile la tobe.

Comentarii