SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

The Motans feat. Delia – ”Weekend”, numărul 1 din Europa Top Hit

31 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: cancan.ro
deliaaa


Delia a reuşit să dea din nou lovitura pe plan muzical, după ce a colaborat cu The Motans pentru melodia "Weekend", fiindcă single-ul a ajuns pe primul loc în Topul Europa FM în această săptămână, iar pe Youtube a ajuns la şapte milioane de vizualizări!

Piesa a fost lansată de The Motans în urmă cu o lună, iar colaborarea dintre artişti a fost extrem de bine primită de public, astfel încât cântăreţii au decis să lanseze şi un video pe Youtube cu imagini senzaţionale din culisele filmărilor pentru videoclipul original.

The Motans feat. Delia – ”Weekend” a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai bune 20 de piese de la Europa FM. Piesa  a fost lansată live în Deşteptarea, la finalul lunii februarie 2017.

Pe locul următor în Europa Top Hit coboară Ed Sheeran – ”Shape of You”, iar pe locul trei se află Rag’n’Bone Man – ”Human”.

Colaborarea dintre Delia şi tânărul basarabean care cântă sub numele de The Motans este una de succes!

The Motans este Denis Roabeş, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a decis să-şi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

Many educated tribals do not speak their professional essay writers own language and never identify with the tribal community, as they feel inferior to the non-tribals

Comentarii