SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

The Motans lansează o altă nouă piesă “Fifty Fifty” – (FOTO, VIDEO)

17 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: globalrecords.ro Foto: globalrecords.ro
unnamed

DIVERTISMENTThe Motans continuă să îşi surprindă fanii cu piese noi. După colaborarea cu Delia pentru piesa “Weekend”, artistul lansează o altă piesă intitulată, “Fifty Fifty”.

The Motans – Fifty Fifty (Official Audio)

Piesa a fost compusă de The Motans (Denis Roabes) şi produsă de Costin Bodea şi Alex Cotoi.

unnamed

Single-ul lansat împreună cu Delia “Weekend” are în mai puţin de trei saptămâni aproape 5 milioane de vizualizări.

The Motans feat. Delia – Weekend (Official Video)

sddefault

 

The Motans a cântat împreună cu Delia această piesă în cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a susţinut artista.

 

The Motans este Denis Roabes, un tânăr originar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, în urma cu doar un an.

 

“Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

 

În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care vor fi incluse mai multe piese la care lucrează deja de mai mult timp.

maxresdefault

 

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentând artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

 By adopting all these strategies, we have succeeded in bringing tribal children in to https://college-homework-help.org/ schools

Comentarii