SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

The Motans lansează single-ul “Weekend” împreună cu Delia – (FOTO, VIDEO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: globalrecords.com Foto: globalrecords.com
unnamed (1)

MUZICAThe Motans revine cu un nou single, primul din 2017. Piesă se numeşte “Weekend” şi este în colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste ale României.

The Motans feat. Delia – Weekend

Piesă a fost compusă de The Motans şi produsă de Alex Cotoi.

“Am avut marea plăcere să o cunoaştem pe Delia şi să colaborăm impreună la piesă „Weekend”.
„Weekend” a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte şi să dau culoare emoţiilor pentru care trăim”, a declarat Denis Roabes (The Motans).

Se afișează logo The Motans.jpg

“The Motans este un proiect în care cred foarte mult. Îmi place cum sună şi îmi place să colaborez cu artişti speciali. “Weekend” este o piesă caldă care emană emoţie şi sinceritate. Îmi place foarte mult cum a ieşit şi abia aşteptăm să vi-o arătăm!”, a spus Delia.

Regizorul videoclipului “Weekend” este Ionuţ Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat şi pentru primul single “Versus”.

The Motans – Versus

The Motans este Denis Roabes, un tânăr din Republică Moldova de 27 de ani care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

“Muzica mă face să mă simţ împlinit şi mă ajută să transmit oamenilor din jur emoţii şi stări, zâmbete şi speranţe, fiori sau pur şi simplu o linişte în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă şi piesă “42”, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.

Delia este cel mai longeviv jurat X Factor România (5 ani consecutiv), singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie şi compune, ştie să cânte la trei instrumente (flaut, nai şi pian) şi studiază în prezent tobe/percuţie.

Se afișează the motans valeriu catalineanu.png

Delia îşi va surprinde fanii anul acesta cu 3 concerte la Sală Palatului “Psihedelia pe 4, 5 şi 6 martie.

Bileţele s-au pus în vânzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vânzare fizice sunt: Sală Palatului, Magazinul Muzică, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, Benzinăriile OMV, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, reprezentând artişti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Miră, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

The Motans lanseaza single-ul “Weekend” impreuna cu Delia – (FOTO, VIDEO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: globalrecords.com Foto: globalrecords.com
unnamed (1)

MUZICAThe Motans revine cu un nou single, primul din 2017. Piesa se numeste “Weekend” si este in colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste ale Romaniei.

The Motans feat. Delia – Weekend

 

Piesa a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.

 

“Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la piesa „Weekend”.

„Weekend” a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte și să dau culoare emoțiilor pentru care trăim”, a declarat Denis Roabes (The Motans).

Se afișează logo The Motans.jpg

“The Motans este un proiect in care cred foarte mult. Imi place cum suna si imi place sa colaborez cu artisti speciali. “Weekend” este o piesa calda care emana emotie si sinceritate. Imi place foarte mult cum a iesit si abia asteptam sa vi-o aratam!”, a spus Delia.

 

Regizorul videoclipului “Weekend” este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single “Versus”.

 

The Motans – Versus

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

 

“Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care va fi inclusa si piesa “42”, o piesa mai conceptuala la care a compus mai mult timp.

 

Delia este cel mai longeviv jurat X Factor Romania (5 ani consecutiv), singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie si compune, stie sa cante la trei instrumente (flaut, nai si pian) si studiaza in prezent tobe/percutie.

Se afișează the motans valeriu catalineanu.png

 

Delia isi va surprinde fanii anul acesta cu 3 concerte la Sala Palatului “Psihedelia pe 4, 5 si 6 martie.

 

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

 

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Comentarii