SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„The Wax Road Band” au finalizat campania de colectare a fondurilor, vezi cât au reușit să acumuleze!

1 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu

MUZICATrupa „The Wax Road Band” au finalizat campania de colectare a fondurilor. „Am trecut printr-o cursă grea de 40 de zile, dar s-a meritat tot efortul depus. Am învățat lucruri noi, am gândit concepte și produse. Am întâlnit profesioniști de la care am preluat idei geniale, oameni cu suflet mare care ne sunt acum prieteni”, spun băieții.

„ Noi am însuşit o lecție bună pe parcursul întregii campanii și vom fi bucuroși să împărtășim din experiența obținută și chiar să ajutăm colegii care aleg această cale.  Făcând un scurt sumar sau o mică statistică, am putea spune că pe lângă cei 2553euro colectați din 68 contribuții, am realizat pentru această campanie 5 videouri și peste 110 imagini și gifuri”, declară artiștii.

„Am avut o mulțime de distribuiri, aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare, ceea ce valorează nu mai puțin decât suma adunată. Suporterii ne-au ajutat să creăm un val sub denumirea “Leave Your Mark On THE WAX ROAD” și pentru asta vrem să le mulțumim. Ei au lăsat o urmă nu doar pe drumul nostru, dar și în sufletele noastre!”, menționează membrii trupei „The Wax Road Band”.

 

Comentarii