SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

To Sua, piscina naturală din Samoa

13 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: ghiduri-turistice.info


Dacă tot a venit vara, ne orientăm spre locuri de vacanţă în care ne putem bălăci în voie, nu? Tocmai de aceea vă spunem despre un loc cu adevărat incredibil pentru vară: piscina naturală To Sua din Samoa.

To Sua este o uriaşă piscină naturală, aflată în apropiere de satul Lotofaga din Insula Upolu, Samoa. O gaură în care pământul s-a surpat până la aprox 30 m este accesibilă celor care vor să se răcorească într-un decor de poveste. După ce cobori o scară de lemn, cam abruptă, ajungi pe un mic ponton în faţa apei colorate într-un albastru-verzui-tropical, ce ajunge aici direct din ocean prin canalele subterane.

To Sua, Samoa

To Sua, Samoa

Datorită faptului că piscina se află pe un teren privat, intrarea costă aprox. 15$ pentru un adult, dar toţi cei care au ajuns aici susţin că merită investiţia. Turiştii sunt aşteptaţi zilnic, între orele 7 am şi 6 pm.

To Sua, Samoa

Acesta nu este singurul loc pentru care merită să ajungi în Samoa, deoarece în apropiere se află şi plaja Fagaoneone, acoperită de un nisip fin şi alb, dar şi un crater vulcanic şi tot felul de poteci învăluite în mister, prin care poţi explora pădurea din apropiere.

Lotofraga este cea mai cunoscută localitate a insulei, nu numai datorită piscinei naturale To Sua, ci şi datorită Cascadei Fuipisia şi a altor astfel de minuni create pe insula vulcanică.

Comentarii