SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Toaletele la care fiecare femeie s-ar simți regină

20 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: www.architectureartdesigns.com


Se spune că femeile iubesc cu urechile, noi putem să contrazicem teoria și să susținem că acestea iubesc și cu ochii, mai ales când se privesc în oglinda toaletei, iar pe umerii lor se văd două mâini puternice de bărbat. Acesta este locul din casă pe care trebuie să-l aibă orice femeie care se respectă. Noi vă propunem o serie de toalete la care vă veți simți regine.

Toaletele sunt piese de mobilier pe care le găsiți în dormitoarele moderne, dar le au ca inspiraţie pe cele clasice . Acestea constau dintr-un cabinet micuț cu multe sertare, în care își stochează femeile produsele cosmetice și alte lucruri pentru înfrumusețare, un scaun și o oglindă mare, bineînțeles.

Aceste mese de machiaj vă pot inspira în două situații: atunci când vreți să vă cumpărați una și nu știți de care sau în cazul în care aveți mobilier mai vechi, moștenit de la mamele sau bunicile voastre și ați vrea să le oferiți un nou aspect, să le adaptați stilului abordat în locuință. Iată câteva modele, pentru inspiraţie.

 

Comentarii