SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Toate supermașinile din Furious 7 și Lykan Hypersport, o bijuterie “hyperscumpă”!

4 iulie, 2015 Autor: Nataşa Bujor


Dacă ai văzut Furious 7, cel mai spectaculos film din franciza Fast & Furious, și ești un mare împătimit de motoare, cu siguranță ai notat, cel puțin vizual, puzderia de mașini care te țin ușor transpirat de la-nceput până la final.

Noi am făcut un top al câtorva mașini care au apărut în Furious 7, iar la sfârșit de listă îți prezentăm și „enigma” care apare sărind, literalmente, de la un etaj la la altul.

– 1970 Dodge Charger R/T (pe care ai recunoscut-o probabil din seriile anterioare)

– Plymouth Barracuda

-Chevrolet Camaro Z28
– 2012 Nissan Skyline GT-R R34 (într-o reapariție spectaculoasă)


– 2011 Bugatti Veyron


– Ferarri 458 Italia
– Aston Martin DB9
 

– 2014 Maserati Ghibli


– Subaru Impreza WRX STi
Una care cu siguranță ți-a rămas întipărită în minte este probabil și cea pe care ai văzut-o prima oară în viața ta.


Se numește Lykan HyperSport și apare într-una dintre cele mai palpitante scene, făcând un salt imens dintr-un zgârâie-nori într-altul. Credeai că sunt doar efecte CGI (la cum arată în film) însă bijuteria pe patru roți există în realitate!Lykan HyperSport este una din cele mai rapide mașini din lume și poate atinge o viteză de 380 de kilometri la oră. Din 2013 au fost produse doar 7 exemplare în întreaga lume. Având dotări spectaculoase, cu aur alb, diamante și safire, exemplarul original e estimat la $3,5 milioane, așa că, evident, în film, au fost folosite replici pentru cadrele „grele”, iar originalul a fost păstrat pentru prim planuri sau planuri strânse.Lykan HyperSport este de fapt a treia cea mai scumpă mașină din lume, la $3,4 milioane, după Lamborghini Veneno ($4,6 milioane) și campioana absolută Maybach Exelero ($8 milioane).

Mai jos vezi imagini din timpul filmărilor cu bolidul amețitor.


Comentarii