SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Toly Druga, interpretul cu ciorapul rupt, face declarații. „Presa” de la K….urcan nu se documentează

17 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: facebook.com/toly.druga
toly5

MONDENDupă ce acum două zile, interpretul Toly Druga și-a lansat noul videoclip ”Nu pot să uit”, presa a scris că, în una dintre scenele fierbinți, acesta ar apărea cu ciorapii rupți.

Părerile au fost împărțite pe rețelele de socializare, unii luând în derâdere acest incident neplăcut, alții apreciind că, de fapt, asta este realitatea societății în care trăim.

Am discutat cu Toly Druga despre noul său videoclip, dar și despre acest aspect neplăcut, al ciorapului rupt.”Așa numita „presă profesionistă” de la K….urcan (n.red. referire la Kankan.md) nu se documentează înainte de a comenta diverse aberații. „Ruptura” aia de fapt e o pană din mulțimile de pene de pe jos care erau ca un decor în camera aia. Cam au dat-o în barbă cei care critică din motiv că vor mereu un raiting și un PR foarte ridicat”, a declarat interpretul pentru PROMOTIME.

Cât despre scenele fierbinți în care apare, interpretul spune că „este foarte greu să joci roluri de genul, mai ales că trebuie foarte mult să îți controlezi emoțiile, fie ele negative, ori pozitive”.

Toly ne-a mărturisit că, deocamdată, nu are iubită, însă „după un show din România cred că o să fie și mai multe iubite ca în Republica Moldova, mă refer la admiratoare”.

În videoclip, interpretul este schimbat de iubita sa pentru un alt bărbat mai bogat. Fiind întrebat dacă este vorba despre o experiență personală, Toly ne-a spus că „nu s-a întâmplat anume în viața mea, dar în viața mai multor prieteni ce locuiesc cu niște dudui care îi duc de năsuc”.

Comentarii