SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tom Cruise filmează în Columbia

21 august, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: agerpres.ro


Actorul american Tom Cruise a sosit la Medellin, al doilea oraș al Columbiei, pentru a filma "câteva secvențe" din viitorul său lung-metraj,

„Va rămâne câteva zile în oraș și alte câteva zile suplimentare în țară. Va filma în diferite locuri din Medellin”, a precizat primarul orașului, Anibal Gaviria, într-un comunicat transmis de primărie.

Calificând această vizită a vedetei americane ca „foarte importantă din punct de vedere economic” pentru oraș, Gaviria a precizat că programul actorului „este secret”.

Potrivit mass-media locală, Tom Cruise se află la Medellin pentru a-și lua câteva repere în vederea viitorului său proiect cinematografic.

Orașul columbian Medellin a fost mult timp cunoscut pentru cartelul drogurilor cu același nume, al cărui foarte bogat șef, Pablo Escobar, a fost ucis în decembrie 1993 de poliția columbiană. Aflat în fruntea celui mai puternic cartel din anii 1980 și 1990, Escobar a purtat un război direct cu statul columbian pentru a evita să fie extrădat în SUA.

„Mission impossible — Rogue Nation”, al cincilea film din seria peliculelor cu Tom Cruise în rolul agentului Ethan Hunt, a fost lansat pe ecrane în SUA în luna august, clasându-se în fruntea box-office-ului american timp de două săptămâni.

 

Comentarii