SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Top 10 cele mai bune telefoane din 2014

1 decembrie, 2014 Autor: Doina Calcea
unnamed (15)


Se apropie sărbătorile de iarnă, dacă ești în căutarea unui telefon, Business Insider a elaborat topul celor mai bune 10 smartphone ale anul 2014. Topul este bazat pe: designul, software-ul și caracteristicile hardware, selecția conținutului și prețul.

 

10. LG G3
Aceasta îl face să pară mai mult din categoria phablet decăt un smartphone standard. LG G3 este un telefon dotat cu sistemul de operare Android, iar ecranul este de 5,5 inchi.

9. Google Nexus 5
Google, Nexus 5 lucrează cu o versiune a sistemului de operare Android și acest model este la jumătate de preț față de smartphonele de top.

8. Sony Xperia Z3
Z3 este unul dintre cele mai bune telefoane cu Android care au fost lansate în acest an. El are un ecran de 5,2 inchi și este rezistent la apă.

7. Samsung Galaxy S5
Galaxy S5 are cel mai bun ecran realizat vreodată pentru un smartphone.

6. OnePlus One
Modelul OnePlus One are un ecran imens de 5,5 inchi și un preț de doar 300 de dolari (240 de euro).

5. Moto X
Noul Moto X, care a fost lansat în septembrie, este un concurent puternic pentru cele mai bune telefoane cu Android.

4. HTC One (M8)
Noul model are un design foarte atractiv și o construcție metalică de înaltă calitate.

3. Galaxy Note 4
Galaxy Note 4 este cel mai bun telefon mobil realizat de compania Samsung. Are un ecran de 5,7 inchi și cel mai bun display folosit vreodată pe un smartphone.

2. iPhone 6 Plus
Dacă doriți un telefon tip phablet, modelul iPhone 6 Plus este cel mai bun de pe piață. Este subțire și realizat din metal.

1. iPhone 6
Iphone 6 este cel mai bun smartphone lansat în toamna 2014. Are 4,7 inchi și este combinația perfectă de design, specificații hardware și selecția aplicațiilor.

Comentarii