SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Top 10 previziuni pentru 2016. Află ce schimbări vor fi în lume

26 noiembrie, 2015 Autor: Doina Leahu Sursa: realitatea.net


Anul 2015 a fost plin de evenimente interesante, benefice pentru fiecare dintre noi, dar și unul cu o serie de catastrofe naturale, explozii sociale, războaie și conflicte pe care puțini le puteau prezice.

2016 va fi un an și mai încărcat, iar necazurile nu ne vor ocoli la nivel planetar. Mediumul contemporan Craig-Hamilton Parker susține că vede în 2016 un an plin de vărsare de sânge, dar și de evenimente care vor schimba complet scena globala.

LOCUL 10

Turcia va invada regiunile kurde din Siria. Conflictul dintre turci și kurzi este cunoscut în istorie, iar ascensiunea Statului Islamic i-a determinat pe aceștia să ofere măsuri de protecție kurzilor.

LOCUL 9

Majoritatea observatoarelor astronomice vor pierde din vedere un asteroid imens, care s-ar putea sa provoace probleme serioase. Acesta va fi vizibil abia când se va apropia de Pământ.

LOCUL 8

Unele insule din Japonia se vor scufunda sub mare. 2016 va fi marcat de schimbări climatice majore la scara planetară, iar acesta va fi abia începutul.

LOCUL 7

Se va pregăti asasinarea Angelei Merkel, cancelarul Germaniei, de către teroriștii ISIS. Predicția lui Parker a fost facuta cu mult înainte de evenimentele recent petrecute în Paris și atentatul dejucat din Germania.

LOCUL 6

India va depăși China din punct de vedere economic în anul următor, devenind a doua mare putere economică a lumii.

LOCUL 5

Mii de oameni vor părăsi Japonia și mai multe țări din Asia insulară și Pacific din cauza cutremurelor fără precedent care vor urma.

LOCUL 4

Televiziunea touch-screen va deveni o banalitate la finalul anului 2016. Tendința este clară: conectarea lumii se va face printr-o simplă atingere.

LOCUL 3

În America se vor produce furtuni de gheață (un fenomen extrem de bizar), provocând cea mai aspră iarnă în anul ce vine.

LOCUL 2

Prețurile vor continua să crească, iar lumea, în special Europa, va intra în cea mai mare criză economică din istorie.

LOCUL 1

Vor fi folosiți primii roboți în agricultură în cadrul fermelor. Atenție, vorbim despre roboți umanoizi!

Comentarii