SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Top 10 produse NEAUTOMOBILISTICE ale unor companii auto

28 mai, 2015 Autor: Sabina Roibu


Odată cu trecerea anilor, marile companii producătoare de automobile, au tentative de a se extinde şi pe alte pieţe de desfacere, deloc legate de sfera automobilistică. Puţini din automobiliştii înrăiţi știu ce alte produse poartă emblemele unor puteri auto. Echipa Promotime.md vă prezintă top 10 alte produse ce poartă logoul unor astfel de companii.

Volkswagen: Ketchup şi crenvurşti.

Este binecunoscut faptul că crenvurştii bavarezi sunt foarte apreciați de germani (şi nu numai) şi bine comercializați. De exemplu, în 2011, firma Volkswagen a vândut mai mulți crenvurşti decât automobile.

 

Ford: Cărbune de lemn.

Cu mulţi ani în urmă, o companie a gigantului american Ford a cumpărat de la  Buehlero, o cantitate mare de aparate pentru producerea bricheţilor de cărbune din lemn, care în acest moment controlează 80% din ramura respectivă, iar producţia finală poartă logoul brandului- Kingsford.

 

BMW: Sănii pentru bobsley.

Mulţi producători auto au avut tentative de a produce sănii pentru compeţiile de bobsley din cadrul Jocurilor Olimpice, însă cei de la BMW au făcut-o cel mai bine. Aceştia construiesc aparate super uşoare, din fibră de carbon, pentru echipa SUA.

 

HONDA: Robotul Asimo.

Nu știm de ce compania care produce legendarele Civic şi Accord se ocupă și de cercetări în domeniul producerii roboţilor, însă le iese foarte bine.

 

 Chrysler: Sirena de alarmă aeriană

În anii 50 ai secolului trecut, compania americană a stat la baza producerii unei sirene hiperputernice, dotate cu …un motor Hemi V8. Aceasta era auzită la o distanţă de 40 km, pentru că războiul are regulile sale.

Peugeot: Râşnițe de sare, piper şi boabe de cafea.

Persoanele cu cunoştinţe aprofundate în domeniu, afirmă că aparatele produse de brandul francez, sunt cele mai bune de pe piaţă. Nu știm dacă e adevărat, însă putem afirma că rafinatul stil francez a fost păstrat.

 

Ferrari: Notebook.

Evident, acesta este un notebook Acer, iar italienii de la Ferrari, au făcut doar un act enorm de mărinimie, permițând amplasarea logotipului lor. La fel au procedat şi cei de la Harley-Davidson cu logoul lor pus pe scutecele pentru bebeluşi…

 

Mitsubishi: Creion.

Toţi am întâlnit deseori tehnică de la Mitsubishi- climatizatoare, televizoare, aparate de radio, etc. Acum, însă, avem de-a face cu altceva.

 

Hyundai: Corabie de tonaj mare.

Corporația Hyunday Heavy Industries  reprezintă una dintre cele mai mari și influente companii producătoare de corăbii de tonaj mare din lume, acest fapt observându-se ușor din imagine. Și este chiar mai mare decât un Hyundai Equus.

 

GM: Rover pe lună.

Firesc, aparatul respectiv este foarte apropiat de industria automobilistică, însă, oricum rămâne un ROVER PE LUNĂ, absolut diferit de automobilele ”pământești”. Și chiar dacă, de asamblarea acestuia s-a ocupat compania Boeing, cei de la General Motors au executat cea mai mare parte din lucrările inginerești.

 

Comentarii