SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Top 4 vedete autohtone cu tatuaje

24 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Ultima modă printre vedetele autohtone sunt tatuajele, de care unii din ei devin dependenți.

 

Interpreta Nicoleta Nuca are 5 tatuaje și nu se oprește aici. Fiecare tatuaj de pe corpul Nicoletei are o poveste aparte.

”Primul tatuaj l-am făcut la 16 ani pe coloana vertebrală între omoplați, sunt 4 hieroglife chinezești și grupate câte două, înseamnă dragoste și putere.  Al 2-lea, e cel de pe gleznă, e o crenguță de sakura. Apoi a urmat cel de pe coaste, în partea stângă, și e o declarație de dragoste mamei mele, este scris „I love you Mom”, l-am făcut drept cadou de ziua ei.

Apoi a urmat cel de pe încheietura mâinii drepte, unde este scris în latină „Qui cantat bis orat”, care se traduce  ”cel ce cântă se roagă de 2 ori”, este un citat de Saint Agostino care, cred eu, mă descrie – pentru mine atunci când cânt este ca o rugăciune mai puternică. Ultimul tatuaj l-am făcut acum o săptămână și mi-am tatuat ochiul lui Horus, un simbol egiptean care are rolul să-l protejeze pe purtătorul lui, simbolizând și iluminare, prosperitate, onestitate.”

 

 

Alex Gurdila – corespondent special Publika TV, fotograf.

”Primul meu tatuaj e, ca la majoritatea tinerilor, unul prostesc. E un cap de şoarece mort, masca unui producător de muzică electronică. Dar să ştii că-mi este foarte drag tatuajul, pentru că de fiecare dată când mă uit la el, mi-aduce aminte de perioada când n-aveam mari responsabilităţi. Deocamdată am doar 2 tatuaje. Când am alergat semi-maratonul, am alergat imediat la tattoo salon să-mi mai fac unul, dar a doua zi m-am răzgândit. Nu cantitatea tatuajelor contează, ci puterea lor asupra ta, pentru că sunt simboluri magice, vrem sau nu vrem să credem asta. Cu siguranţă o să-mi mai fac tatuaje, dar deocamdată mă ţin de alte direcţii şi idei din viaţa mea, mult mai importante.”

 

 

 

Producător-ul Muz FM și interpretul, Mihai Teodor, are la activ două tatuaje.

”Pe primul tatuaj pe care mi l-am făcut e inscripționat numele mamei mele, cel de-al doilea este un dream catcher. ”Prinzătorul de vise” alungă visele negative și le prinde doar pe cele pozitive și vine din cultura nativilor americani. Cei apropiați sunt entuziasmați de această formă de exprimare pe care am ales-o și de subînțelesurile care semnifică pentru mine, dar niciunul din prietenii sau apropiații mei nu au tatuaje. Nu sunt singurele pe care intenționez să le am, dar aștept să se întâmple natural, ori un tatuaj nu trebuie să cadă întâmplător peste posesorul lui.”

 

 

Redactor-șef la Alllady și fotografa, Cristina Evtodii, are un tatuaj pe deget cu inscripția “One Day”.

”Consider că un tatuaj trebuie realizat doar atunci când ești sigur în specialist, când știi ce vrei și doar atunci când nu este în vogă, dar poartă un sens profund pentru tine! O viață trăim! Tatuajul meu are atâtea sensuri, încât nici într-o carte nu puteau să încapă sau să-și găsească adevăratul rol. Atâtea sensuri din trecut, prezentul continuu și viitor.”

 

 

 

Comentarii