SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Top 5 jucării sexuale pentru plăcere maximă în cuplu

9 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.doc.ro

SEXJucăriile sexuale pot reprezenta pentru multe cupluri un deliciu, iar pentru altele pot fi un subiect tabu. Multe perechi cu o viață sexuală activă cred că acestea reprezintă o modalitate eficace de a diversifica viața în dormitor și de a-i adăuga câteva condimente.

PROMOTIME vă îndeamnă să încercaţi  top-ul celor mai des utilizate jucării sexuale în cuplu.

Jucăriile sexuale cu telecomandă

Bărbaţilor le-a plăcut întotdeauna să deţină controlul. De ce nu l-ar avea şi în cazul jucăriilor sexuale. Pentru ei s-au inventat jucăriile cu telecomandă. Însă, şi femeile se declară încântate de ele, pentru că sunt luate prin surprindere de îndemânarea partenerului.

 

Vibratorul We-Vibe, printre cele mai dorite jucării sexuale

Declarată cea mai bună jucărie sexuală a anului 2008, We-Vibe s-a îmbunătăţit. Iar versiunea We-Vibe a ajuns chiar în punguţa de cadouri pentru vedetele participante la o petrecere, înaintea decernării premiilor Oscar din 2010. În formă de C, vibratorul este menit să stimuleze clitorisul şi punctul G în acelaşi timp.

Lubrifianții, utilizaţi împreună cu jucăriile sexuale

Este adevărat, lubrifiantul nu este tocmai o jucărie sexuală. Dar se foloseşte împreună cu ele. Şi multe cupluri îl utilizează pentru o alunecare mai uşoară, chiar şi atunci când nu apelează la jucăriile sexuale.

 

Salvează

Salvează

Comentarii