SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

TOP 5 sfaturi esențiale pentru a profita de ofertele Black Friday

24 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: agora.md Foto: agora.md

DIVERTISMENTNebunia Black Friday a început, ceea ce înseamnă că a venit timpul reducerilor record. Mulți cumpărători au așteptat cu nerăbdare acest sfârșit de săptămână, când în sfârșit își pot procura un televizor nou, o tabletă, o imprimantă, sau un dispozitiv inteligent la prețuri extrem de scăzute. Însă e foarte important să nu te lași păcălit de slogane și oferte exagerate, întrucât magazinele recurg la tot felul de șiretlicuri ca să-i facă pe cumpărători să cheltuie mai mult decât ar fi necesar. Consumer Reports vine cu sfaturi esențiale pentru cei care vor face cumpărături în acest weekend.

1. Compară prețurile. Dacă un magazin îți oferă produsul dorit la un preț atractiv, fă o comparație cu ofertele de la alte magazine.

Platforme de genul PriceGrabber.comPriceWatch.comShopping.com, sau ShopZilla te vor ajuta să afli dacă există o ofertă mai bună. Nu uita de Google Shopping și NexTag.comTotodată, sunt o mulțime de aplicații precum ShopSavvy, Shopular, și BuyVia care îți permit să scanezi pe loc codul de bare al produsului pentru a compara prețurile, a obține reduceri sau a lua cupoane de la magazine.

2. Fii fidel. Multe magazine au oferte speciale pentru cumpărători fideli. Aceștia primesc reduceri și informații în funcție de cât au cheltuit anterior.

3. Folosește rețelele de socializare. Paginile de Facebook sau Twitter ale magazinelor preferate sunt un mijloc minunat pentru a afla mai multe despre reduceri și promoții. Unele magazine au concursuri și premii pentru persoanele care le urmăresc pe Internet. Deseori, abonații primesc notificări despre reduceri Black Friday.

4. Utilizează telefonul mobil. Înainte de a intra într-un magazin, asigură-te că ai descarcăt aplicațiile mobile menționate mai sus sau altele cum ar fi Flipp, RetailMeNot, Shopkick sau SlickDeals. Pe lângă faptul că îți permit să faci o comparație a prețurilor, ele pot fi folosite pentru a face comenzi sau a monitoriza produsele conform preferințelor tale.

5. Stabilește-ți bugetul și încadrează-te în el. Pare a fi un lucru simplu, însă unele magazine te vor îndemna să cumperi produse de care nu ai nevoie prin așa-zise ”oferte speciale”. De aceea e bine să ai un buget pentru a putea rezista ispitei. Decide din timp ce sumă ai vrea să cheltui de Black Friday.

Comentarii