SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Topul actorilor care au adus cele mai mari venituri în 2014

30 decembrie, 2014 Autor: Daniela Timofti


Revista ”Forbes” vine la sfârșitul acestui an cu un top al actorilor, care pe parcursul acestui an au adus cele mai mari încasări. Probabil, nimeni nu va fi surprins când va afla că în topul listei se află actrița Jennifer Lawrence.

 

Celebra actriță a apărut anul acesta în filmele ”The Hunger Games: Mockingjay Part 1″ şi ”X-Men: Days of Future Past” și a adus venituri de peste 1,4 miliarde de dolari. Vedeta le pregătește fanilor săi o mare surpriză. În februarie 2015, ea va apărea pe marile ecrane în filmul ”Serena”, în care joacă din nou alături de Bradley Cooper, colegul ei din pelicula ”Silver Linings Playbook”. Pentru rolul din acest film, Jennifer a primit Premiul Oscar.

 

Pe locul doi se află actorul Chris Pratt, care a ajucat în filmul ”Guardians of the Galaxy”, filmul său a adus venituri de 1,2 miliarde de dolari.

 

Pe locul trei se află Scarlett Johansson, cu încasări de 1,18 miliarde de dolari datorită peliculelor ”Captain America: The Winter Soldier”, ”Lucy” şi ”Under the Skin”. Scarlett va apărea în 2015 în filmul ”The Avengers: Age of Ultron”.

 

 

Comentarii