SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tragedie cumplită în fotbalul italian! A murit Davide Astori,căpitanul Fiorentinei

4 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: stiripesurse.ro Foto: google.com

SPORTDavide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit înaintea meciului pe care echipa sa trebuia să-l joace pe terenul lui Udinese, în etapa a 27-a din Serie A TIM.

Fundașul Fiorentinei a decedat noaptea trecută, în camera sa de hotel, cel mai probabil din cauza unui stop cardiac, potrivit presei din Italia.

În cariera sa, Astori, care avea 31 de ani, a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

„Fiorentina anunță dispariția căpitanului ei, Davide Astori. Având în vedere situația teribilă și delicată, dar mai ales pentru respectarea familiei lui, noi facem apel la sensibilitatea tuturor”, a fost mesajul italienilor, pe social-media.

Nu se va mai juca nici meciul Genoa – Cagliari, care trebuia să se dispute azi, de la ora 13:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. A fost proiectată o imagine cu chipul lui Astori, iar jucătorii au izbucnit imediat în lacrimi.

„Fără cuvinte! Dumnezeu să te odihnească, Davide Astori”, a fost mesajul lui Paulo Dybala, omul care a adus trei puncte pentru Juventus în derby-ul cu Lazio, de sâmbătă seara (1-0).

Meciul dintre Udinese și Fiorentina, programat duminică, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, a fost amânat.

Comentarii