SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tragedie la vânătoare!!! Un bărbat din Sângerei a fost împușcat mortal.

13 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: moldova.org Foto: timpul.md

SOCIALO persoană a decedat la o vânătoare de fazani care în această dimineață în împrejurimile satului Nicolaevca, raionul Sângerei. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, incidentul s-a întâmplat în momentul în care cei patru vânători urcau în automobil pentru a se întoarce acasă.

Șeful Direcției generale securitate publică IGP, Marin Maxian, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că tragedia s-a produs când cele patru persoane care participase la partida de vânătoare au decis să să întoarcă acasă.

“În momentul când se mobilizau pentru a pleca acasă o persoană urcată deja în automobil, iar alta urma deja să urce, din neatenţie a atins cureaua armei de vânătoare care s-a agăţat de o piesă a automobilului şi respectiv s-a deschis focul.  Vânătorul din mașină a fost rănit. Focul de armă a fost de la o distanţă mică. Restul detaliilor urmează să fie cercetate”, a menționat Marin Maxian.

Potrivit lui, pentru că incidentul tragic a avut loc într-o zonă fără acoperire telefonică, vânătorii au parcurs cu mașina o anumită distanță de la locul incidentului fatal, pentru a chema medicii și polițiștii.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru lipsirea de viață din imprudență, infracțiune ce se pedepsește cu închisoare până la trei ani.

Potrivit poliţiei, toţi cei patru bărbaţi care au participat la vănâtoarea de fazani aveau permis de port armă şi carnet de vânătoare.

Comentarii