SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Transformați-vă rapid machiajul de dimineață în unul de seară

21 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Aveți un eveniment important seara, sau o simplă ieșire în oraș direct după serviciu și doriți să aveți un look fatal? Iată cum vă puteți transforma machiajul simplu, de serviciu, în unul remarcabil, de seară.

Reaplică fondul de ten. Este posibil ca pe parcursul zilei fondul de ten să se fi șters, fie din cauza căldurii, fie din  oricare altă cauză, de aceea recomandăm ca să îl reaplicați. Puneți fond de ten lichid pe mână și aplicați-l pe față cu degetul inelar.

Aplicați pudra. Necesară pentru a elimina aspectul lucios de pe față, ce poate fi căpătat de la fondul de ten, întindeți pudra pe zona T (frunte, nas, bărbie), fără să exagerați.

Folosiți creionul dermatograf pentru ochi.  Dacă aveți mai mult timp la dispoziție, puteți cu ușurință să folosiți și un eyeliner, iar dacă nu, cu ajutorul unui creion dermatograf trasați o linie neîntreruptă și subțire de la jumătatea ochiului până la capătul acestuia, ieșind ușor în exterior ca să creați senzația de alungire.

Nu uitați de mascara! Dacă ați aplicat-o dimineață de acasă, fie o ștergeți și apoi o reaplicați, fie o lăsați așa cum este. Folosind mascara pe genele de la colțul ochilor oferiți mai multă expresivitate privirii dumneavoastră.

Spre final aplicați blush-ul. Dați viață look-ului dumneavoastră aplicând blush-ul. Acesta vă mai poate diminua oboseala de pe față. Nu uitați să scuturați pensula înainte de a aplica pudra pentru a nu vă încărca fața.

Folosiți un ruj îndrăzneț. Ca să vă asigurați că veți fi remarcabilă, aplicați un ruj care vă va oferi expresivitate. Programul de lucru a luat sfârșit, așa că puteți îndrăzni liniștită un ruj mai intens.

 

Comentarii