SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Trei motive care l-au făcut să atingă perfecțiunea

17 noiembrie, 2014 Autor: Elena Putregai
unnamed (5)


Antrenează-te continuu, mănâncă deștept, rămâi dedicat - este deviza fotomodelului moldovean, Vitalie Didenco. Vitalie este o persoană perfecționistă, iar în procesul de atingere a idealului dorit, acesta a fost stimulat de trei motive temeinice.

 

  1. Stilul sănătos de viață
    Sportul mereu a fost cel mai adorat hobby pe care l-am avut vreodată. L-am ales din motiv că m-a făcut mai sănătos decât eram, mai energic și mai încrezut în sine. Datorită fitnessului am început să mă alimentez regulat și corect, adică de cinci ori pe zi în proporțiile necesare pentru dezvoltarea unui organism uman. Am învățat să ofer organismului toate macro și micro nutrimentele necesare pentru a menține sănătatea la un nivel înalt pentru un sportiv de performanță, acum pot să ofer sfaturi și celorlalți care au ales să facă sport. Mușchii cresc, iar oasele se întăresc! Anume activitatea fizică regulată duce la îmbunătățirea rezistenței musculare, astfel încât nu obosim atât de repede. Aspectele pozitive în practicarea sportului sunt foarte multe, spre exemplu: îmbunătățirea sănătății și sporirea șanselor de a trăi mai mult, somnul în timpul nopții devine mai „dulce”, aspectul fizic devine mai atractiv, te simți foarte energic și ești stăpânul greutății tale. Multă lume ar vrea să știe cum să scape de problemele tensiunii arteriale ridicate, diabetului, obezității sau a depresiei, soluția este una – alegerea unui mod de viață corect prin practicarea sportului.
  2. Succesul, atât în viața personală, cât și în carieră
    Odată ce viață te pune față în față cu foarte multe obstacole, pe care ești nevoit să le înfrunți de unul singur, prin scrâșnit de dinți și rupere de fibre musculare, devii mai puternic, nu doar fizic, ci și moral. Lumii îi place tot ce este estetic și frumos – un corp bine reliefat, îngrijit și cu o pile plăcută, creează impresii bune și îți oferă noi oportunități.
  3. Conexiunea între creier și corp
    Deseori, lumea crede că viața unui sportiv este, într-un anumit mod, monotonă și că se limitează la o serie de exerciții repetate de multe ori, fără vreun oarecare efort intelectual. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel. Orice exercițiu, mai întâi de toate, trebuie bine gândit, cu cât sportivul pune accent pe acest factor, cu atât realizarea exercițiului în cauză este mai eficientă. Sportul este cel ce face conexiunea dintre organism și creier. Odată ce exersăm, creierul începe să controleze organismul, astfel se creează o armonie la nivel fizic și psihic.

Comentarii