SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Omagiu muzical de la Adele pentru victimele din Orlando – (VIDEO)

22 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: http://www.vogue.com/

MONDEN



În timpul concertului său din Anvers, Belgia, Adele a avut un discurs special pentru victimele atentatului din Orlando, SUA.

Câştigătoarea celor 10 premii Grammy a început să plângă după ce a spus că-şi dedică concertul victimelor atentatului din Orlando. Acesta a fost unul dintre cele mai sângeroase incidente din istoria Statelor Unite ale Americii, care s-a soldat cu 50 de morţi şi 53 de răniţi.

„Aş dori să încep această seară prin dedicarea întregului spectacol tuturor persoanelor de la clubul „Pulse” din Orlando”, a spus cântăreaţa. „Reprezentanţii comunităţii LGBT sunt ca sufletele mele pereche de când eram foarte tânără. Aşa că, sunt foarte mişcată de incident”, a mai declarat Adele înainte de a izbucni în lacrimi.

Şi ceremonia „Tony Awards” a fost, de asemenea, dedicată victimelor atentatului din Orlando. Lin Manuel Miranda, creatorul musicalului „Hamilton”, în de discursul său de acceptare a premiului a adus un tribut dedicat victimelor. În cadrul lui a recitat un sonet emoţionant despre iubire.

 

Alte celebrităţi, printre care Ellen DeGeneres, Lea DeLaria, Adam Lambert şi Madonna au distribuit on-line condoleanţe pentru comunitatea LGBT.

Comentarii