SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Trupa Elle, în concurs, dar în afara lui – (FOTO)

30 ianuarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc Sursa: kankan.md


Chiar dacă a trecut în semifinala națională, trupa Elle nu vrea să participe la concurs și interpretele, respectiv, nu se pregătesc pentru show. Natalia Barbu, Dara și Ale Blake au vrut să schimbe piesa din ”Tare” în ”Extaz”, însă organizatorii nu le-au permis.

„Noi nu participăm și nu vrem să facem declarații. Chipurile suntem în concurs cu „Tare”, dar asta nu ne interesează”, ne-a declarat producătoarea proiectului, Alla Donțu.

Organizatorii Eurovision, la rândul lor, susțin că atât timp cât trupa ELLE nu-i anunță că părăsesc concursul, ei nu o pot exclude. Unul dintre membrii Comitetului Organizatoric Eurovision Leonid Melnic spune că vor vedea dacă trupa va accepta să se filmeze în postcardul pentru participarea în concurs. Organizatorii urmează să facă, în cel mult două săptămâni, tragerea la sorți, unde se va decide în ce semifinală va evolua fiecare participant, iar repetițiile vor avea loc cu 5 zile înaintea primei semifinale Eurovision.

Etapa națională Eurovision 2016 se va desfășura pe 23 și 25 februarie – semifinalele, iar finala va avea loc în 27 februarie.

Comentarii