SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Trupul unei mame: frumusețea fără Photoshop

16 mai, 2015 Autor: Cristina Movilă


Maternitatea lasă urme pe trupul unei femei. Chiar dacă trupul ei poartă vergeturi, chiar dacă sânii nu mai sunt atât de fermi ca atunci când le-am cunoscut, chiar dacă pubisul lor poartă un zâmbet cicatrizat, urmă a unei cezariene... totul a meritat.

 

Mamele nu au nevoie de Photoshop. Mamele ar trebui să nu se jeneze de trupul lor, iar noi ar trebui să iubim trupul lor.

Complexele unui trup afectat de maternitate au cuprins-o și pe Jade Beall, o femeie fotograf de peste Ocean. Apoi a realizat că femeile- mame din lumea întreagă nu au de ce să fie jenate de corpul lor. Că sunt cu adevărat frumoase în naturalețea lor, fără operații estetice sau prelucrări digitale. Așa s-a născut ideea pentru cartea “The Bodies of Mothers”, iar fotografa a convins numeroase mame să pozeze nud, alături de pruncii lor. Tot așa a apărut  și ideea pentru proiectul “A Beautiful Body”, din cadrul campaniei “You Are Beautiful”. Jade Beall s-a implicat în finanțarea acestui proiect care încurajează femeile fotograf din lumea întreagă să trimită imagini cu trupurile mamelor și poveștile lor de viață.

În continuare sunt doar câteva dintre numeroasele fotografii semnate Jade Beall.

 

 

Comentarii