SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Tyana, despre succesul bărbaților prin ochii femeilor

24 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Tyana este femeia pragmatică. Are așteptări mari și „pământene” de la bărbatul care pretinde la inima ei. Acesta trebuie să fie chipeș și îngrijit, întâi de toate, să nu fie „băiatul mamei” și să poată întreține o familie. Ce alte doleanțe și exigențe mai are interpreta aflați din chestionarul „Femei VS Bărbați”.

Ce calități apreciezi la un bărbat? 

Să arate bine și să aibă un aspect îngrijit. Dacă asta nu se vede, restul nu mă mai interesează. Să aibă un serviciu, ca să nu fie necesar să îl întrețin eu. Asta îmi dă certitudinea că este un om responsabil și capabil să întrețină o familie. Să fie inteligent și să aibă cultură generală – tot este foarte important pentru mine. Să aibă încredere în el, să nu fie ușor influențabil (mă refer la mama lui, în special) și să aibă un cuvânt în fața celorlalți; să știe să se facă ascultat și respectat. Fără aceste calități nu-l accept în viața mea! 

Ce te deranjează cel mai mult la un bărbat?
Atunci când un bărbat nu te respectă (detest jignirile în cuplu). Unei femei, atunci când își dă seama prea târziu, îi este foarte greu să treacă peste acest moment.

Cum arată un bărbat de succes?

Un bărbat de succes este acela care râde adesea şi iubeste mult, acela care a câştigat respectul celor înţelepţi şi dragostea copiilor, care şi-a îndeplinit rolul în viaţă şi şi-a realizat misiunea, care a lăsat în urmă o lume mai bună decât aceea pe care o găsise, acela căruia nu i-a lipsit niciodată admiraţia pentru frumuseţea pământului şi care nici nu s-a ferit să şi-o exprime, care a căutat să vadă tot ce este mai bun în ceilalţi şi a dăruit tot ce a avut el mai bun. Și acuma mă refer la tatăl meu pentru că nu am cunoscut un bărbat mai bun și plin de viață și de iubire.

Ce nu ai putea ierta niciodată unui bărbat?
Sunt multe lucruri pe care pretind că nu le-aș ierta niciodată unui barbat, precum să mă lovească, să mă înjure, să mă înșele, să-mi jignească familia, să bea până la inconștiență, să vorbească urât față de și cu prietenii etc. 

Cât ai putea sacrifica de dragul unui bărbat?
Dacă el într-adevăr merită toată atenția și iubirea mea, atunci mi-aș sacrifica și viața pentru el.

Comentarii