SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ucrainenii vor avea propriul ” Charlie Hebdo „

4 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: lifenews.ru Foto: koresspondent.net
1618098


Săptămânalul francez "Charlie Hebdo", renumit pentru caricaturile sale, sociale și politice, piperate, se va lansa, în scurt timp, și în Ucraina. Vestea a fost dată chiar de un angajat al publicației, Francois Angland, pe contul său de Facebook, care a scris: „Nu o să vă vină a crede, în curând ne lansăm în Ucraina”.

Se știe că în redacție, de scrierea articolelor, vor avea grijă reprezentanți ucraineni, dar controlul general asupra publicațiilor va fi dirijat de către biroul francez.

Prima copertă pentru numărul ucrainean a ieșit deja. Aceasta prezintă caricatura fostului guvernator al regiunii Dnepropetrovsk, omul de afaceri Igor Kolomoisky, a deputatului și jurnalistului Mustafa Nayyem și pe cea a președintelui Ucrainei, Petr Poroshenko, care sunt implicați într-un act sexual, pe o conductă de petrol. Caricatura a primit și titlu: „Profunda privatizare în stil ucrainean”.

Amintim că pe 7 ianuarie, 2015, 3 teroriști mascați au împușcat 10 angajați ai revistei satirice și 2 ofițeri de poliție, la Paris.

Comentarii