SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Uimește-l cu o partidă perfectă!4 moduri prin care poți să faci sex dur și sălbatic ca să alungi monotonia din pat

14 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: ele.ro

SEXSe pare că, de când romanul (și ulterior și filmul) „50 Shades of Grey” a devenit așa de popular, sexul dur și tehnicile BDSM (Bondage/Discipline, Dominance / Submission sau sado-masochism) au devenit un adevărat trend în multe dormitoare.

Dacă râvnești în secret la mai multe focuri de artificii în intimitate, încearcă următoarele moduri prin care poți să faci cu adevărat sălbatic și pe deplin satisfăcător!

1. Jocul de rol

Jocul de rol este distractiv, îndrăzneț și va permite să intrați în pielea unor personaje obraznice, fără să asumați personal anumite comportamente sau replici. Toată lumea are în minte scenarii cu jocuri de rol foarte incitante.

Cele mai bune poziții sexuale, în funcție de mărimea partenerului. Află cum poți ajunge pe culmile plăcerii!

Probabil că iubitul tău ar adoră să joace rolul unui deținut în penitenciar, de care profită sexual tocmai directoarea unității (mai exact, tu). Găsiți acele povești excitante care inspiră și profitați de rolurile asumate pentru a va dezlatui cu adevărat. Cine știe ce talent actoricesc așteaptă încă să fie descoperit!

2. Dominarea

Un alt mod cunoscut de a aduce un plus de dinamism partidelor de sex este dominarea. Raportul puterii între doi parteneri de sex adaugă un plus de farmec actului sexual, stimulând imaginația și intensificând senzațiile.

Ia-l prin surprindere și împinge-l cu spatele spre perete. Cu o mână, ridica-i tricoul și cu cealaltă prinde-l cu fermitate de zonă intimă. Arată-i cine-i șefa și ordonă-i ce ți-ar plăcea să îți facă. Leagă-l la ochi, în timp ce stă așezat pe un scaun, fără să-i spui ce intenționezi să faci. Fii autoritară, hotărâtă și încrezătoare. O să îi placă mai mult decât crezi!

3. Stimulările intense

Săruturile dulci și mângâierile ușoare sunt plăcute din când în când, însă la un moment dat ajung să nu mai stârnească pasiunea în timpul preludiului. Ar fi o idee excelentă să le înlocuiești cu modalități de stimulare intensă, care să va crească instant temperatură corpului.

Lasă-l să te plesnească peste feșe până se înroșesc puțin, mușca-l ușor de pectorali, adâncește-ți unghiile în pielea lui de pe spate, masează-i mai puternic posteriorul, spune-i să te tragă (moderat) de păr când accelerează ritmul penetrării etc. Magazinele pentru adulți au numeroase accesorii special concepute pentru trezirea simțurilor într-un mod intens.

4. Bondajul

Bondajul este una dintre cele mai obraznice practici sexuale, care urmărește stimularea plăcerii erotice prin limitarea mișcărilor unuia dintre parteneri. Vei experimenta cu încantare euforia provocată de creșterea nivelului de adrenalină, atunci când te vei simți la cheremul iubitului tău, ce deține toată puterea asupra ta și a satisfacției tale.

Pentru bondaj, aveți nevoie de diverse accesorii, de la eșarfe obișnuite, până la sfori, cătușe și alte jucării sexuale pe care le găsești în orice sex-shop. Leagă-ți partenerul la ochi și/sau de mâini și stimulează-i zonele erogene prin masturbare și penetrare. Încurajează-l să se exprime verbal și prin gemete, va fi extrem de excitant și pentru ține. La următoarea partidă, schimbați rolurile!

Comentarii