SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un alt caz de proxenetism! Un moldovean este dat în căutare internațională după ce ar fi racolat tinere pentru prostituție în Franța

28 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: unimedia.info Foto: google.com

SOCIALProcuratura municipiului Chişinău a trimis în judecată cauza penală de învinuire a unui cetăţean al Franţei, reţinut acum o lună pentru proxenetism. Suspectul ar fi activat împreună cu un moldovean, anunțat în căutare internațională.

În luna ianuarie 2018, după ce a făcut cunoştinţă, pe o reţea de socializare, cu o tînără de 19 ani din Chişinău, inculpatul, împreună cu un cetăţean al Republicii Moldova, i-au fixat acesteia o întălnire într-un local din capitală.

Aflând că are o situaţie materială precară, cetăţeanul francez i-a promis fetei că are şansa să-şi schimbe viaţa dacă îl va urma la Paris, unde urmează să presteze servicii sexuale contra a 55 de euro per client, într-un apartament închiriat în acest scop, iar complicele său moldovean, urmând să-i asigure paza.

Primind acordul tinerei, acesta i-a procurat bilet de avion pe cursa Chişinău – Paris, însă călătoria nu a avut loc, deoarece acţiunile acestuia au fost curmate, fiind reţinut la Chişinău.

În prezent, acesta este cercetat în stare de arest preventiv, ia complicele acestuia – cetăţean al Republicii Moldova, este anunţat în căutare internaţională. Cei doi ar fi comis acţiuni similare şi în privinţa altor tinere din Republica Moldova, care ar fi fost racolate pentru a se prostitua în Franţa.

Comentarii