SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un alt spectacol la „GENEZA ART”! „Scaunele” de Eugene Ionesco, într-o nouă viziune

23 februarie, 2017 Autor: ADMIN Foto: genezaart.md
unnamed

CULTURATeatrul GENEZA ART prezintă pe 2 martie un remake al spectacolului „Scaunele” de Eugene Ionesco. O viziune nouă a spectacolului, care s-a bucurat de cele mai înalte nominalizări și premii la Gala Premiilor UNITEM 2014. Din 2 martie, piesa de teatru se va numi: „E timpul tău”. Noul concept presupune o reabordare a ideii textului ionescian, o remodelare a imaginii spectacolului. Iar dacă inițial, în piesă, jucau doi actori, acum a fost insituită toată trupa teatrului.

„E timpul tău” este o dramă/comedie despre iluzii deșarte într-o lume morbidă, unde realitatea este un nume pe care îl dăm dezamăgirilor noastre.
„Acest spectacol îmi permite să abordez o gamă extinsă de aspecte existențiale, balansînd între realitate și ficțiune, adevăr și minciună, comoditate și disconfort, trecut, prezent și continuitate. Aripile sunt pentru zbor.”, spune Daniela Burlaca, regizor al spectacolului.

Din distribuție fac parte:
Gheorghe Pietraru
Daniela Burlaca
Nicu Țurcanu
Cristian Perepeliuc
Iurie Gologan
Mihai Bordian
Dragoș Hioară
Nicu Cupcea
Ana-Sia Cărăuș
Diana Ladic
Doina Țoșca

PROMOTIME este partenerul evenimentului și susține, ca de fiecare dată, cultura și oamenii de creație din Moldova. Fiți cu ochii pe noi!

Spectacolele „Geneza Art” încep la ora 18:30, iar biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului care costă 100 lei și pe iticket.

Comentarii