SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un an de fericire maximă în familia Tatianei Heghea. Regina-Raluca a împlinit un anișor – (FOTO, VIDEO)

13 ianuarie, 2017 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: unica.md/Facebook
IMG_4093jpg3d8eda62f69e6353f5245617fc872455

STIREA ZILEIEste sărbătoare mare în familia Tatianei Heghea. Regina-Raluca este fată mare deja, căci în ajunul Sfântului Vasile a împlinit un anișor. Un an în care fiecare zi a fost trăită intens, cu armonie și dedicație.

„Noi, femeile, de-a lungul anilor trăim diferite euforii, însă euforia de a fi mamă este unică, dearece ea apare atunci când dai naștere și nu pleacă atâte zile cât vom avea lângă copilul nostru! Țin să mulțumim tuturor pentru felicitări, mesaje și telefoane”, a scris Taiana Heghea pe pagina sa de Facebook, fiind inundată de felicitări de la rude, prieteni, cumetri, nași…

Image-2-copy

Tatiana fost invitată în platoul „O seară perfectă” și a spus că trăiește o euforie magică. „Un an a trecut ca o zi… Nici o secundă nu m-am gândit că nu o să mă descurc. Știam că va fi totul bine. Este un copil pozitiv”. Tatiana și soțul său au fost întotdeauna originali în ceea ce ține  evenimentele din viața fiicei lor. Spre exemplu, invitațiile la cumetrie au loc într-un mod foarte original și tradițional.

Noi îi urăm Ralucăi să fie tratată ca o regină, iar părinților – să se bucure de ea și să o vadă sănătoasă și fericită. La mulți ani! 

Comentarii