SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un bărbat care se credea Dumnezeu și-a ucis mama bolnavă de cancer

7 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: timpul.md

SOCIALUn tânăr român de 22 de ani, care se pare că avea probleme psihice, și-a ucis, luni, mama bolnavă de cancer în orașul italian Rovigo, scrie publicația Rovigo Oggi.

O crimă îngrozitoare a zdruncinat liniștea orașului Rovigo. O româncă, Tatiana Halapciug, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de către fiul ei de 22 de ani care a fost arestat la scurt timp după aceea.

Victima, care deși suferea de cancer, făcea curat în mai multe case și săli de sport pentru a-și întreține familia, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia împreuncă cu fiul și soțul său. După primele informații anchetatorii l-au arestat pe Bogdan Ștefan Halapciug, de 22 de ani, fiul femeii.

Potrivit presei locale, crima a avut loc, duminică noaptea. Tânărul a ajuns liniștit acasă, s-a uitat la un film și apoi pur și simplu și-a ucis mama. Soțul femeii s-a trezit în timpul nopții după ce a auzit niște zgomote ciudate și și-a găsit soția plină de sânge. El a fost cel care a sunat la poliție pentru a anunța tragedia.

Tânărul ar fi avut probleme psihice de ceva timp, după ce a căzut de pe o terasă și s-a lovit la cap, explică membrii familiei, care spun că avea și un anturaj care l-a pus pe drumul cel rău. Tânărul ar mai fi avut și anumite probleme de sănătate, fiind internat recent într-un centru pentru bolnavi psihici ”era bolnav, nimic mai mult”, a declarat ruda sa, care susține că nu a avut episoade violente în trecut și inci nu a fost în atenția autorităților până acum.

La o zi după arestare, anchetatorii cred că tânărul are probleme psihice și a acționat în timpul unei crize. „Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de diavol”, ar fi spus românul în timpul interogatoriului.

Comentarii