SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un bătrân de 90 de ani i-a scris premierului Filip – (FOTO)

3 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: moldova.org Foto: moldova.org

POLITICĂUn bătrân de 90 de ani din satul Cubolta, raionul Sângerei, i-a scris premierului Pavel Filip o scrisoare. Moşul, care e crescător de albine, l-a rugat pe şeful Guvernului să-l ajute să-şi vândă mierea, ca toţi banii obţinuţi să-i doneze pentru  construcția bisericii “Sfântului Proroc Ilie” din satul său.

În scrisoarea expediată pe numele premierului, dascălul Alexei a relatat că la cei 90 de ani ai săi are o singură dorință: să doneze pentru construcția unei biserici tot ceea ce obține din vânzarea mierii strânse.

Totodată, el a menţionat că vârsta nu îi permite să se deplaseze la Chișinău sau la Bălţi, ca să comercializeze mierea. De aceea, l-a rugat pe premier să trimită un vehicul ca să ia cele 11 bacuri a câte 40 kg de miere.

Bâtrânul a precizat că a efectuat analiza produsului, care a confirmat că mierea este calitativă.

Am fost impresionat de cuvintele sincere și de emoția transmisă. De aceea am căutat ajutor pentru acest om frumos“, a relatat premierul Pavel Filip. Oficialul a spus că șeful IGP, Alexandru Pînzari, a fost să îl viziteze pe dascăl și să îi spună că s-a găsit deja un comerciant care se ocupă cu exportul de miere.

“Dascălul Alexei ne-a transmis mulțumiri, neștiind că noi suntem cei care ar trebui să îi mulțumim lui pentru mărinimie și pentru că oamenii ca el sunt cei care ne dau încredere într-o lume mai bună“, a adăugat premierul Filip.

m-8-400x534

Comentarii