SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un câine a murit după ce a stat închis 3 ore în compartimentul cu bagaje la bordul unui avion United Airlines

14 martie, 2018 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: digi24.ro Foto: medium.com

DIVERSEUn căţel a murit după ce a stat 3 ore închis în compartimentul cu bagaje la bordul unui avion United Airlines. Aceasta s-a întâmplat după ce un însoțitor de zbor l-a obligat pe stăpânul animalului să îl închidă în compartimentul de bagaje de mână. În urma întâmplării, compania aeriană și-a cerut scuze și a declarat, printr-un comunicat, că își asumă întreaga vină.

Avionul United Airlines zbura pe ruta Houston – New York. La bord a urcat o femeie, însoțită de copiii săi și de cățelul familiei, un patruped de talie mică. Însă unul dintre însoțitorii de zbor i-a cerut pasagerei să închidă cățelul în compartimentul pentru bagajele de mână, pe tot parcursul zborului de 3 ore și jumătate.

Potrivit unei alte pasagere, stăpâna cățelului voia să îl țină într-o cușcă, sub scaunul său, însă însoțitorul de zbor nu i-a permis.

„La finalul zborului, femeia și-a găsit câinele mort. A stat pe jos, pe culoarul din avion, plângând. Toți pasagerii erau de-a dreptul înmărmuriți”, a scris o pasageră pe Twitter.

Compania United Airlines a catalogat „incidentul” drept „un accident tragic care nu ar fi trebuit să se întâmple”, iar familia a primit înapoi banii pe bilete, dar nicio altă compensație pentru pierderea de neînlocuit.

United Airlines este compania cu cele mai multe decese ale animalelor la bordul avioanelor sale. Doar în 2017, 18 animale au murit în timpul zborurilor United, iar alte 13 au fost rănite.

Comentarii