SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un DJ internațional renunță la show-urile pirotehnice după tragedia din Colectiv

1 noiembrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: stirileprotv.ro
pir


"Trebuie să facem o schimbare". Este îndemnul făcut de DJ-ul german Markus Schulz, într-o postare de-a sa pe facebook în care artistul și-a exprimat regretul pentru tragedia petrecută în Club Colectiv din București. Acesta a decis să ia măsuri, în încercarea de a-și ține fanii în siguranță la urmatoarele evenimente.

DJ-ul german a postat pe pagina oficială de facebook un mesaj în care îi îndeamnă și pe ceilalți artiști să renunțe la efectele pirotehnice. În mesajul său, transmis sâmbătă seara, Markus Schulz a anunțat că nu va mai permite show-uri de artificii la niciunul dintre evenimentele pe care le va susține în viitor. Artistul cere ca întreaga industrie să ia măsuri, astfel încât oamenii care vin la astfel de petreceri să fie în siguranță.

„Astăzi sunt profund afectat de veștile tragice din România, unde 27 de persoane și-au pierdut viața și alți 200 rămân răniți din cauza unui incendiu izbucnit într-un club. Când ieși în oraș, cel mai important lucru este să fii în siguranță. Uneori, cea mai bună experiență este aceea în care poți să împărtășești cu prietenii tăi amintiri frumoase a doua zi. Din nefericire, evenimentul din București este doar un exemplu mic a ceea ce s-a întâmplat de mai multe ori și simt că trebuie să facem o schimbare, pentru siguranța tuturor. […] Dragostea pentru muzică cântărește mai mult decât orice efect vizual.”

Mesajul lui către industria muzicală vine după ce, cu o zi în urmă, DJ-ul s-a arătat vizibil afectat și a mărturisit că și-a sunat toți cunoscuții din România pentru a se asigura că sunt bine.

„Tocmai am auzit veștile despre accidentul din Clubul Colectiv. Am trimis mesaje tuturor celor pe care îi cunosc să mă asigur că sunt ok. Sunt profund șocat și întristat de acest accident. Voi încerca să fiu tare la show-urile mele din Chicago și California, însă inima și rugile mele sunt în România în acest moment. Vă rog să vă rugați pentru cei grav răniți și pentru oamenii care și-au pierdut viețile în această tragedie cumplită. Rămâi puternică, România!”

Comentarii