SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un mercedes de milioane, pe străzile Chișinăului – (FOTO)

11 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.autoblog.md

AUTOO nouă maşină de lux, ce costă aproximativ 3 milioane de lei, a fost văzută în Chişinău.

Un elegant bolid, marca Mercedes, seria AMG GLS 63, a apărut, recent, pe străzile din capitală. Maşina are o caroserie vopsită într-o nuanţă închisă, un design modern şi dimensiuni impunătoare. Aceste calităţi o fac foarte atrăgătoare în ochii fiecărui trecător.

Proprietarul maşinii a optat pentru o combinaţie unică a literelor şi cifrelor de pe plăcuţele de înmatriculare. Ceilalţi participanţi din trafic vor şti de la distanţă că este vorba despre cea mai performantă versiune a SUV-ului sport.

Sub capota acestui model este instalat un motor V8, ce dezvoltă 585 cai putere şi 760 Nm de cuplu. În doar 4,6 secunde, acceleraţia ajunge la 100 de km/h, iar viteza maximă poate fi limitată la 250 sau 270 km/h.

În prezent, în stocul importatorului oficial al Mercedes-Benz din Moldova se află cinci exemplare GLS 350 d 4MATIC care au un preţ de peste 90 000 de euro.

Însă, deocamdată, acest Mercedes AMG GLS 63 din imagini este singurul exemplar din țară. Prețul lui de start ajunge la 2 890 964 de lei, echivalentul 131 530 de euro.,

Comentarii