SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un nou dans, mai ceva ca Macarena. Geo Da Silva lansează hitul anului – (VIDEO)

17 martie, 2017 Autor: ADMIN
unnamed (1)

MUZICANou single al lui Geo Da Silva are toate şansele să devină noua "Macarena"! Cu versuri în limba engleză şi un beat dance-balcanic, "Makosa", o reuşită colaborare cu Katty S. şi Niko, este compusă de către Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, beneficiind de un videoclip filmat în Barcelona, ce a fost regizat de către Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva în studiourile Supermotion.

„Makosa” este tot o piesa de distractie, cu dans, pe care merita sa o asculti cu prietenii si sa inveti fiecare pas. Aceasta este creata intr-un mod „atipic” si a pornit de la pasii de dans, apoi au fost adaugate versurile si muzica. „Ma bucur foarte mult ca lansez aceasta piesa alaturi de Cat Music! „Makosa” este o melodie foarte cool care poate anima orice petrecere. Oamenii vor piese de dans ca sa se distreze. Asadar, „Makosa” este pentru voi. Sper sa va placa!”, declara Geo Da Silva.

Pana in prezent, Geo Da Silva a lansat hituri precum „I want you” (ft. Mr. Sax), „Noaptea-i nebuna”, „Stai”, „Doar tu si eu”, „Romania danseaza”. Prezent in spatele pupitrului pe scena muzicala de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentului european odata cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Katty S este o artista rusoaica celebra, cu care Geo Da Silva si DJ Duran au colaborat pentru „I’ll be back to you”, piesa de succes in Spania, Portugalia, Argentina, Columbia, Venezuela, Mexic si altele.

Comentarii