SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un nou look sau o procedură periculoasă?

17 noiembrie, 2014 Autor: Daniela Timofti


Dacă cu 20 de ani în urmă femeile trebuiau să dea dovadă de multă răbdare pentru a arăta mult mai bine, astăzi câteva ore în salon pot face minuni.

Dacă vă doriți să aveți gene lungi, frumoase și curbate, fără ca să folosiți zi de zi rimelul, atunci puteți apela la alungirea genelor, un proces de înfrumusețare, care în ultimul timp este la modă. Pentru multe femei este un moft, pentru altele o necesitate de a se simți mai frumoase. Această procedură durează până la două ore şi nu este dureroasă deloc, dar este foarte important ca după aplicarea genelor false ochii să fie feriţi de apă, cel puţin 12 ore. Indiferent care este motivul pentru care decideți să apelați la acest proces de frumusețe, nu trebuie să uitați că există avantaje, dar și dezavantaje.

Unul din avantaje ar fi că genele artificiale vă îmbunătățesc aspectul fizic și vă pot evidenția caracteristicile feței. Acestea rezistă până la șase săptămâni, iar în acest timp puteți uita de rimel sau alte produse cosmetice care îmbunătățesc aspectul ochilor. Un alt avantaj ar fi că sunt versatile și le poți folosi la orice ocazie.

Printre dezavantajele acestor extensii observăm prețul lor. La Chișinău prețul unei astfel de proceduri variază în funcție de lungime, densitate și calitatea firelor și oscilează între 200-600 de lei.

Procedura provoacă alergii sau iritații oculare. În timpul acesteia, lipiciul pentru atașarea extensiilor intră în ochi, fapt ce duce la apariţia senzaţiei de usturime şi lăcrimare, iar uneori, chiar la iritarea globului ocular. Un alt dezavantaj este că genele se pot desprinde, astfel apar goluri inestetice, care nu arată deloc bine, iar, prin urmare, trebuie să mergeți la salon pentru a le îndrepta. Genele false necesită îngrijire excesivă. Extensiile profesioniste de gene necesită, de obicei, înlocuirea lor la fiecare şase – opt săptămâni. Nu este recomandat ca femeile care au probleme cu ochii sau poartă lentile să folosească genele false.

Dacă totuși decideți să apelați la alungirea genelor, noi vă recomandăm să alegeți cel mai bun salon sau un specialist adevărat, ca să fiți sigure de efectul așteptat.

Comentarii