SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un parc Disney, acum și la Shanghai – (FOTO, VIDEO)

17 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Foto: FACEBOOK
disney-1452679174


Primul parc Disney în oraşul Shanghai din China a fost inaugurat. Festivitatea deschideii a reprezentat deliciul vizitatorilor. Ei au făcut cozi la porțile parcului de distracții, dornici să vadă personajele de poveste la ei acasă. Construcția a început în 2011, iar Shanghai Disney Resort se întinde, în prezent, pe 3,9 kilometri pătraţi, având un castel de basm şi montagnes russes de toată splendoarea.

 

Disney nu este singurul gigant din industria divertismentului care vrea să îi atragă pe consumatorii chinezi. Parcurile de atracții cresc mai rapid în China decât în oricare altă parte. Peste 300 de proiecte au fost finanțate în ultimii ani. Potrivit National Business Daily, doar în anul 2015 au fost deschise 21 de astfel de parcuri, iar alte 20 sunt în curs de construcție.

Printre giganții americani care au demarat construcția parcurilor de divertisment în China se numără Universal Pictures (la Beijing) și DreamWorks (la  Shanghai).

Investitorii chinezi nu stau nici ei pe loc. Miliardarul Wang Jianlin, unul din cei mai bogați oameni din Asia, a inaugurat în luna mai primul parc de distracții al conglomeratului său Wanda.

Primul parc Disney, deschis la Shanghai, reprezintă un loc turistic, pentru întreaga familie. Este un adevărat deliciu pentru cei mici, care abia aşteaptă să păşească în lumea basmelor. Acolo imposibilul devine posibil şi toate visele se realizează.

 

 PROMOTIME îți propune să urmărești ceremonia deschiderii parcului Disney din Shanghai!

Salvează

Comentarii