SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un polițist a câștigat proba semimaraton, de 21 km. Cine este Gorbuşco Nicolae

18 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: igp.gov.md


Un polițist a câștigat proba de 21 de kilometri, în cadrul Maratonului Internațional organizat ieri, 17 aprilie, la Chișinău. Astfel, din cei 5000 de participanți la semimaraton Gorbuşco Nicolae a ajuns primul la linia de finiș.

Gorbuşco Nicolae este un angajat al IP Bender, poliţist al serviciului patrulare, membrul lotului naţional la atletică.

Acesta a parcurs distanța de 21 de kilometri într-o oră și 9 minute, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliție.

img_0689

În luna aprilie 2015, polițistul serviciului de patrulare Nicolae Gorbuşco a participat la Jocurile Europene din orașul Baku, unde la proba 3000 metri cu obstacole s-a plasat, la fel, pe locul întîi.

De asemenea, un grup de  angajați ai Direcției Generale Urmărire Penală a Inspectoratului General al Poliției au participat la competiție, alergând alături de amatori ai sportului. Promovarea unui mod sănătos de viață și antrenarea rezistenței fizice este esențială pentru o mai bună desfășurare a activității polițienești și atingerea performanțelor în activitate.

img_0710

La eveniment au concurat mai mult de 15 000 de persoane din 50 de țări ale lumii. La alegere, participanții au parcurs distanţe de 42, 21, 10 şi 3 kilometri.

Primul Maraton Internațional de la Chișinău a avut loc anul trecut la care au participat 10 000 de atleți din 30 de țări ale lumii.

Comentarii