SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un sărut perfect

12 mai, 2016 Autor: Daniela Babici

DIVERSESărutul perfect începe ușor, tandru și se transformă într-un joc pasional. În timpul unui sărut este nevoie de fantezie, încearcă să experimentezi diverse senzații cu partenerul tău. Primul pas este legat de pregătirea sărutului ceea ce trebuie să faceți să vă controlați respirația. Pasul al doilea e crearea unei atmosfere de intimitate, încredere. Al treilea pas este legat de buze și gură. Sărutul este unul din cele mai importante instrumente de plăcere.

Un sărut megasenzational cere mai mult decât antrenamentele buzelor și limbii. Ai grijă și la postura corpului tău. Trebuie să fii ușor îndepărtată apoi în timp ce lucrurile încep să se repezească, lipește-ți capul de al lui, strânge-l în brațe dar nu foarte tare, mângâie-l pe gât, pe față. Fii pasională, încearcă să nu dai senzația ca ești plictisită sau grăbită să pleci, dar să crezi în puterile tale de seducție. Dar nu uităm și de igienă, să menții respirația proaspătă, e bine să ai buzele moi și îngrijite, mergi la dentist în mod regulat sa nu ai cumva afecțiuni ale cavității bucale în caz că este mirosul neplăcut.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că există o mulțime de tehnici pentru un sărut perfect și ar trebui de respectat aceste reguli, dar țin nu numai de felul în care sunt folosite buzele ci și atitudinea.

Comentarii