SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Un tânăr din Moldova a ocupat locul doi la cel mai mare eveniment din lumea pokerului. Acesta a câștigat 750 000 de euro – (FOTO, VIDEO)

11 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: diez.md Foto: pokernews.com

DIVERTISMENTUn moldovean a câștigat unul dintre cele mai prestigioase turnee de Poker din Europa - Partypoker MILLIONS Germany, în Rozvadov, Cehia. Pavel Pleșuv, s-a clasat pe locul doi, competiția fiindt câștigată de suedezul Viktor Blom. Tânărul moldovean a intrat în posesia a 750 000 de euro.

Din cei 1 022 de participanți în total, doar 13 au rămas în finală. Partida decisivă s-a dat totuși între Blom și Pleșuv. Aceștia și-au asigurat câte 750 000 de euro fiecare, și au decis să joace pentru trofeu și un plus de 100 000 de euro pentru câștigător.

Deși începutul partidei finale îl avantaja pe tânărul moldovean, în cele din urmă suedezul, considerat o legendă a evenimentelor de poker, a intrat în posesia trofeului.

Clasamentul îl puteți vedea mai jos:

Potrivit profilului lui Pavel Pleșuv de pe thehendonmob.com, acesta este cel mai mare premiu câștigat de tânăr la o competiție de acest gen. Printre premiile mari câștigate se numără cel de 406 300 euro, la un campionat în Barcelona unde s-a clasat pe locul I, cel de 165 950 euro la un alt eveniment major din Spania, sau cel în valoare de 120 000 de euro la o competiție în Cehia.

Istoricul competițiilor sale:

Finalul evenimentului îl puteți urmări în materialul video ce urmează:

Comentarii