SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vacanță de vis! Selena Gomez şi Justin Bieber au sărbătorit Valentine’s Day în avans: weekend romantic la Laguna Beach

13 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: altfel.md Foto: google.coms

MONDENCu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiților, Justin Bieber și Selena Gomez s-au urcat în avion și au pornit din nou spre o destinație romantică: de data aceasta ei au ales resortul de lux californian Laguna Beach.

Cei doi cântăreți, care formează din nou un cuplu de câteva luni, au fost surprinși de paparazzi, sâmbătă, la intrarea în aeroportul LAX din Los Angeles. Inițial destinația lor nu a fost cunoscută, însă duminică un fan i-a surprins la piscină în stațiunea Laguna Beach din Orange County, relevă TMZ, citat de unsitedemuzica.ro.

Cel mai probabil, aceștia au vrut să sărbătorească Valentine’s Day în avans pentru că în ajunul sărbătorii, Selena Gomez va trebui să ajungă la show-ul brandului Coach, din cadrul Săptămânii Modei de la New York. Rămâne de văzut dacă ea va reuși să se întoarcă a doua zi ori dacă artistul canadian nu va veni cu ea la spectacol.

Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație on&off în perioada 2011-2014, însă vara trecută au reluat legăturile, iar din luna octombrie, după ce artista s-a despărțit de The Weeknd, ei formează din nou un cuplu.

Aceștia s-au bucurat de mai multe escapade romantice în ultima perioadă, dar au fost împreună și la greu: recent, Selena Gomez s-a internat într-un centru din New York pentru a se trata pentru depresie. În acest timp, cântăreața a mers la terapie, a mâncat sănătos, a practicat Pilates și sesiuni de meditație, iar iubitul ei a fost alături de ea în tot acest timp.

Comentarii